miercuri, 31 martie 2010

Fara avorturi in Saptamana Patimilor

Un articol din ziarul Obiectiv Vaslui spune astazi: "Vom respecta traditia din ultimii ani si nici anul acesta nu se vor face intreruperi de sarcina la cerere in aceasta saptamana" a declarat dr.Carmen Rotaru,directorul medical al Spitalului Judetean Vaslui.

Daca sunt constienti ca se face un rau,un pacat,de ce nu isi pun problema sa nu mai faca deloc intreruperi de sarcina? Conform aceluiasi ziar ,una din patru femei in anul 2009 au facut avort.

3 comentarii:

  1. acesti doctori au impresia ca a nu face avorturi in saptamana mare e sinonim cu a tine post! Sa ne rugam pentru ei sa-i lumineze Dumnezeu, ca osanda mare isi aduna prin uciderea de prunci, lor si urmasilor pana in al saptelea neam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne rugam si pentru ei si pentru cele care fac cererea de avort...Sa ne rugam sa fie cat mai putine avorturi in Romania...Ar trebui sa se faca mai multa propaganda pe acest subiect,sa fie constientizati oamenii de pacatul mare pe care il fac,pentru ca multi nici nu stiu ce fac,li se pare o normalitate..

    RăspundețiȘtergere
  3. Trist.
    Vă propun articolul http://cammely.wordpress.com/2009/11/12/canon-de-pocainta-catre-domnul-nostru-iisus-hristos-pentru-pruncii-avortati/
    Ar fi poate util să fie postat acest canon de pocăinţă pe cât mai multe bloguri creştine.

    RăspundețiȘtergere