sâmbătă, 10 martie 2012

O experienta

Ce mari erau inainte crestinii,care dupa ce il descopereau pe Hristos,nu alergau la ceilalti sa se dezvaluie,ci fugeau de lume,incercand sa fie cat mai mult si cat mai aproape de Dumnezeu.

Am o experienta de spus: am inteles zilele acestea ca nu te poti apropia de Dumnezeu decat daca sacrifici tot din jurul tau,sau cat de mult poti.
Orice confort,orice placere,orice dorinta te indeparteaza de Hristos.Mancarea prea multa sau grasa,comoditatea ne face oameni trupesti ,fara sansa de a ne sfinti.

A sacrifica propriul eu pentru Hristos,a sacrifica lumea cu toate ofertele ei,pare cel putin pentru mine ceva aproape imposibil de realizat.
Insa poate cu ajutorul dumnezeiesc,(totul e cu putinta celui ce crede),voi reusi sa realizez acest lucru.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
    dumitru_gabriela31@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere